Nastavak tehničkog dijaloga Beograda i Prištine

 
  • 0

Sastanak eksperteskih grupa održava se uoči sastanka predsednika Srbije Tomislava Nikolića i kosovske predsednice Atifete Jahjage, a timovi na dnevnom redu imaju pitanja električne energije i telekomunikacija

Nova runda tehničkog dijaloga Beograda i Prištine na nivou radnih grupa održava se u Briselu. Ekspertski timovi Beograda i Prištine na dnevnom redu imaju pitanja električne energije i telekomunikacija.

Sastanak eksperteskih grupa održava se uoči sastanka predsednika Srbije Tomislava Nikolića i kosovske predsednice Atifete Jahjagezakazanog za 6. februar, u prisustvu Visoke predstavnice EU Ketrin Ešton.

Kako je ranije najavljeno, susret Nikolić i Jahjage održaće sepopodnevnim časovimaVisoka predstavnica EU prvo će se odvojeno sastati s Nikolićem, a potom i s Jahjagom, posle čega će uslediti njihov zajednički sastanak. Eštonova je nedavno izjavila da do susreta dolazi u okviru "normalizacije odnosa dve strane".

(M. S. / Beta)

Video: Suđenje Miki Aleksiću odloženo zbog njegovog zdravstvenog stanja

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA