VELJOVIĆ: Neću da komentarišem Dačićeve optužbe

 
  • 3

- Neću, nemojte, ne želim da komentarišem uopšte ništa. Ni vezano za ovo, niti bilo šta - izjavio je Veljović, upitan da prokomentariše Dačićeve optužbe da ga niko nije obavestio o tome da je Radulović član Šarićevog klana

Direktor policije Milorad Veljović nije želeo da komentariše optužbe Ivice Dačića da ga policija nije obavestila o tome da je Rodoljub Radulović član Šarićevog klana.

- Neću, nemojte, ne želim da komentarišem uopšte ništa. Ni vezano za ovo, niti bilo šta - izjavio je Veljović, i dodao da ni sada neće komentarisati ništa, kao što nije ni do sada.

Da podsetimo, premijer je rekao da je u zvaničnoj knjizi MUP Srbije o organizovanom kriminalu navedeno da kriminalna grupa Darka Šarića ima 29 članova, ali da među njima nije bilo Radulovića:

- Zašto nisam upozoren i ko kontraobaveštajno štiti državne funkcionere? Ko se igrao s mojim autoritetom i autoritetom funkcije ministra unutrašnjih poslova? - upitao je Dačić, dodajući da, iako su mere protiv Radulovića bile preduzete još u novembru 2008. godine, njemu o tome iz policije ništa nije bilo rečeno u decembru te godine.

(Telegraf.rs / Izvor: Beta / Foto: Tanjug)

Video: Kako Beograđani nazivaju ovaj park: Neki se stide da izgovore ime!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mafija

    2. februar 2013 | 22:03

    Možda postoji i politička mafija. Pojedini političari bi da nas vode taman nas nikud ne odveli. Ovo drugo veoma uspešno rade.

  • русија

    2. februar 2013 | 20:42

    дача мафија

  • Hercegov grad

    3. februar 2013 | 10:22

    Ovaj covek,kao kameleon,zna da se presvuce za tren!Doveo ga je Kostunica,pa kad je ovaj pao,poceo saradnju sa Tadicem,da bu mesec dana pre izbora usao u semu sa SNS.Pa dokle vise,skloni se i ne remeti odnose u MUP!Ti si jedan id faktora remecenja odnosa u policiji.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA