POČELA PREDIZBORNA KAMPANJA: Vučić osvanuo na plakatima u Zemunu! (FOTO)

 
  • 10

Osim SNS, koji je Zemuncima predstavio potpuno novi plakat s likom svoga lidera i sloganom "Za sigurnu budućnost", vrh SPS poručio stranačkim odborima na lokalu da se pripreme za izbore

Predizborna kampanja u Srbiji već je počela! U Beogradu su osvanuli potpuno novi plakati Srpske napredne stranke, s likom Aleksandra Vučića i sloganom "Za sigurnu budućnost". S druge strane, kako Telegraf saznaje, u SPS-u je upućen signal s vrha lokalnim odborima da počnu s pripremama za izbore.

Kako kažu u SNS, ali i u Vučićevom kabinetu, plakati iz Zemuna početak su kampanje za lokalne izbore u ovoj beogradskoj opštini koji moraju biti održani najkasnije početkom maja.

- Ovi plakati su normalna stvar za svaku stranku. Budući da se redovni izbori u Zemunu bliže, mi smo već uveliko krenuli u kampanju, a plakati s našim liderom Aleksandrom Vučićem su najbolji poziv građanima da glasaju za nas - kažu u zemunskom odboru naprednjaka za naš portal.

I socijalisti se, iako deo vladajuće koalicije, spremaju za izbore.

- Dobili smo upustva s vrha da počinjemo da se spremamo za vanredne izbore, a takvo upustvo je trebalo već da stigne na adrese svih mesnih odbora - kaže naš sagovornik.

On tvrdi da se vanredni izbori bliže i da su oni nakon izjava premijera Ivice Dačića i potpredsednika Vlade Aleksandra Vučića gotova stvar.

- Nakon izjave Vučića "da nikome ne može da se zakune da vanrednih izbora neće biti", a naročito posle najnovijih izjava premijera Srbije "da su izjave odakle je Darko Šarić dobijao informacije udar na njega lično", vanredni izbori u Srbiji su više nego izvesni, i svi su toga svesni - kaže naš dobro obavešteni sagovornik.

Sve ovo potvrđuje ranije pisanje Telegrafa da će vanredni izbori biti održani u maju ili avgustu, u zavisnosti od odluke EU da li će i kada početi da pregovara s našom državom o članstvu u Uniji.

(D. Z. / Foto: Telegraf.rs)

Video: Suđenje Miki Aleksiću odloženo zbog njegovog zdravstvenog stanja

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sasa

    28. januar 2013 | 14:03

    JBT sve bandere su prelepili ...naterao bi ih da to posle noktima skidaju

  • speedy

    28. januar 2013 | 14:29

    eto koliko mu je stalo do drzave... Bas ga briga sto ce opet pola budzeta otici na izbornu kampanju, a to nam sada ni malo ne treba. Negativno ce mu se to odraziti na izborni rezultat, ja prvi necu glasati za njega.

  • Magdalena

    28. januar 2013 | 14:25

    A ko ce to da plati?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA