Vučić: Pišu da seksualno opštim s maloletnim sinom?! (VIDEO)

 
  • 11

- U državi gde sam ja "diktator" objavljena je vest pod nazivom "Ženska momčad obljubljenog vođe" sa slikom mog maloletnog sina i njegovih drugova, sa tekstom, na dve strane, u kojem piše kako ja seksualno opštim sa svojim 15-godišnjim sinom, dok na to niko nije reagovao - kaže prvi potpredsednik Vlade

Lider Srpske napredne stranke i prvi potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić je, prilikom gostovanja na Javnom servisu, oštro osudio pisanje lista "Tabloid" da je seksualno opštio sa svojim sinom i pitao "gde je pravda i gde je poštenje u srpskim medijima".

Prvi potpredsednik Vlade je u emisiji "Upitnik" autorke Olivere Jovićević ukazao na medijski linč koji ovaj list vodi protiv njega i pritom koristi sliku i ime njegovog maloletnog sina.

Lider naprednjaka rekao je da se protiv njega vodi brutalna, plaćena, medijska kampanja i dodao da to niko od medija nije osudio.

- Doneo sam nešto, što je moja sramota, što je bruka za moju porodicu, ali i nešto što nije dobro za Srbiju. U državi gde sam ja "diktator" pre deset dana objavljen je novinski članak pod nazivom "Ženska momčad obljubljenog vođe" sa slikom mog maloletnog sina i njegovih drugova, a u novinama stoji tekst na dve strane u kojem piše kako ja seksualno opštim sa svojim 15-godišnjim sinom. Na to niko nije reagovao - izjavio je Vučić i dodao da se radi o naručenom i plaćenom tekstu.

Vučić se javnosti obratio i na društvenim mreža Fejsbuk i Tviter, gde je postavio video-zapis iz emisije, uz sledeći komentar:

"Brutalna zloupotreba maloletnog sina Aleksandra Vučića. Pogledajte i kažite da li je to normalno i dokle više da se trpi medijski linč Aleksandra Vučića i njegove porodice?!"

(D. Zlojutro)

Video: Suđenje Miki Aleksiću odloženo zbog njegovog zdravstvenog stanja

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vlajko

    23. januar 2013 | 15:25

    Koliko god ne voleo ovog Vucica ovo je stvarno sramota, meni bi posle ovoga bilo gadno tim "Tabloidom" i dupe da obrišem...

  • Voli

    23. januar 2013 | 15:07

    Nesvesno si ostetio njihovu spijunsku strukturu u srbiji. Zabolelo ih je i to dopro. Dosta su vremena i novca ulozili u vrbovanje i podmicianje. Samo seci dalje Vučiću.

  • Tony

    23. januar 2013 | 16:12

    Mislio sam da su nasi (hrvatski) novinari najveci sljam na Balkanu, a bome nisu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA