PRETERAO S "PRIJATELJIMA": Vučić otvorio drugi nalog na Fejsbuku!

 
  • 0

Prvi potpredsednik Vlade pozvao sve da mu "poziv za prijateljstvo" pošalju na drugi profil, jer je stari nalog, koji je i dalje aktivan, limitiran i popunjen. Na Tviteru ima 11.342 pratioca

Prvi potpredsednik Vlade Srbije i lider SNS-a Aleksandar Vučić otvorio je novi Fejsbuk profil i pozvao sve da mu "poziv za prijateljstvo" pošalju na njega, jer je stari nalog, koji je i dalje aktivan, limitiran i popunjen!

"Dragi prijatelji, zbog limita na ovom Fejsbuk profilu, molim vas da mi zahteve za prijateljstvo šaljete na drugi profil koji sam upravo otvorio. Sve najbolje!", napisao je lider naprednjaka na svom profilu.

Aleksandar Vučić postao je aktivan na ovoj društvenoj mreži nakon pobede na izborima i njegovog izbora za prvog potpredsednika Vlade Srbije, a u rekordnom roku prekoračio je limit po broju prijatelja koji propisuje Fejsbuk.

Predsednik SNS-a na svom prvom profilu ima 4.964 prijatelja, a dozvoljeni broj je 5.000.

Vučić, primetno je, sve je aktivniji na društvenim mrežama, a na Tviteru ima 11.342 pratioca, dok on sam prati samo 67 "tviteraša".

Prvi potpredsednik Vlade i ministar odbrane i sve češće koristi društvene mreže kako bi se obratio javnosti.

(D. Zlojutro)

Video: Suđenje Miki Aleksiću odloženo zbog njegovog zdravstvenog stanja

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA