VUČIĆ NOVI PREMIJER: Vanredni izbori ove godine!

 
  • 7

U opticaju dva datuma za nove izbore - april ili septembar. Ukoliko Srbija u martu dobije datum, na izbore će se sačekati do jeseni. Međutim, ukoliko tog datuma ne bude u martu, Vučić neće čekati

Najveća stranka vladajuće koalicije SNS odučila je da ove godine ipak ide na vanredne parlamentarne izbore, o kojima je Telegraf ranije pisao, a sledeći premijer bi mogao biti upravo njen lider Aleksandar Vučić.

U opticaju su dva datuma za vanredne parlamentarne izbore - april ili septembar. Međutim, konačna odluka o održavanju izbora zavisiće od razvoja pregovora s Kosovom i odluke EU da nam da ili ne da datum za pregovore o članstvu.

- Ukoliko Srbija u martu dobije datum, na izbore će se sačekati do jeseni. Međutim, ukoliko tog datuma ne bude u martu, Vučić će ići odmah na izbore, jer ne želi više da sedi u Vladi u kojoj ga napadaju, sapliću ga ili mu zavide. Njemu ionako sedenje u Vladi samo po sebi ne znači ništa, a uveren je da će na novim izborima oduvati protivnike i sam formirati vlast - kaže naš izvor iz SNS.

Podsetimo, za Božić je predsednik SNS rekao da ta stranka ne želi vanredne izbore, ali ih se ne plaši.

- Želimo da ova Vlada traje, a da li će to biti realno, u to ne možemo da se zakunemo – rekao je Vučić i dodao da se SNS nikad nije plašila izborne volje građana.

(D. Z.)

Video: Suđenje Miki Aleksiću odloženo zbog njegovog zdravstvenog stanja

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nenad

    8. januar 2013 | 12:11

    Opet nece moci bez Ivice a onda ce mu ovaj traziti i vise i sta je uradio?

  • vladimir1

    8. januar 2013 | 10:20

    Napravice veliku glupost, ako raspisu izbore... Narod je taman odahnuo zog hapsenja kriminalaca, sada praviti pauzu i ceo tocak izbora nanovo okrenuti, velika greska...

  • rile

    8. januar 2013 | 10:58

    Zavrsite prvo zapoceto .A i inace mi smo nacija koja ima para koliko hoces pa sad ajd da ih trosimo.Pustite neka ova vlada radi pa ako nevaljaju i njih cemo da menjamo.A zatim cemo zvati marsovce da nam oni srede stanje

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA