BORA ČORBA: Čeda je genije, za tri meseca položio je 13 ispita!

 
  • 4

- Valjda i ja mogu da diplomiram, s obzirom na to da je Čedomir Jovanović za jedno tri meseca dao 12 ili 13 ispita. Ipak, on je možda genije? - kaže frontmen grupe "Riblja čorba"

Frontmen grupe "Riblja čorba" Bora Đorđević kao veteran među apsolventima, koji pretenduje na to da diplomira ove godine, kaže da je predsednik LDP Čedomir Jovanović genije jer je za tri meseca položio 13 ispita!

- Valjda i ja mogu da diplomiram, s obzirom na to da je Čedomir Jovanović za jedno tri meseca dao 12 ili 13 ispita. Ipak, on je možda genije? - zapitao se Bora.

On je izjavio da je počeo da piše diplomski rad i da neće da kupi diplomu, već će je pošteno steći.

- Planiram da diplomiram ove godine, jer sam dugogodišnji apsolvent. A možda i falsifikujem diplomu. Hvala Bogu, znam mnogo ljudi koji se time bave. Znam i mnogo kriminalaca. Znam i Šariće lično. Upoznao sam ih kada smo nastupali u njihovoj diskoteci "Municipijum" u Pljevljima. Fini ljudi, dobri domaćini. Oni su radili svoj posao, ja svoj - rekao je popularni roker za dnevni list "Alo".

(Telegraf.rs / Izvor: Alo)

 

Video: Srušila se zgrada u Napulju, iz ruševina izvukli tela dece

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • danilo

    5. januar 2013 | 12:01

    Cedica zabavljac lopuza

  • vlajko

    5. januar 2013 | 15:45

    Kome ce ovaj smrda da prica nesto, sprcao 60 godina u dupe a jos uvek apsolvent, jos se i hvali time. A ne pada mu na pamet da pomene svog sugradjanina Velju koji cak ne zna ni naziv svog magistarskog rada.

  • Gaga

    5. januar 2013 | 15:32

    Bora lupeta kao i uvek!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA