VULIN: Kosmetski dodatak ostaje, ali bez duplih plata

 
  • 1

"Ne razumem zašto se pomaže samo onima koji rade u javnim preduzećima i državnoj upravi, a ne svima koji žive na Kosovu", izjavio je šef Kancelarije za KiM

Sigurno se neće ukinuti kosmetski dodatak, ali se mora drugačije raspodeljivati. Primanja duplih plata neće biti, kaže šef Kancelarije za KiM Aleksandar Vulin.

- Ne razumem zašto se pomaže samo onima koji rade u javnim preduzećima i državnoj upravi, a ne svima koji žive na KiM - izjavio je u Ranilugu Aleksandar Vulin šef Kancelarije za KiM.

On je dodao i da više neće biti moguće primanje duplih plata, i pozvao one koji su uzimali po dve koverte da se opredele da li će uzimati prosečnu zaradu veću od 400 evra od Srbije ili 150 evra od kosovskih institucija.

Vulin je, takođe, rekao da je najvažnije pitanje bezbednosti i poručio da se ne može razgovarati o razvoju društva ako se deca prebijaju, kao što se to dogodilo u OŠ "Desanka Maksimović".

(M. R. / Izvor: Večernje novosti / Foto: Marko Todorović)

Video: Suđenje Miki Aleksiću odloženo zbog njegovog zdravstvenog stanja

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Skeptik

    27. decembar 2012 | 15:53

    A što ne bi poreski obveznici malo novca dali i nesrpskom življu na KiM. Princip raspodele: "Malo vama, više meni, budzet je neograničen. Aleksandar V.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA