SNS: Laž je da stojimo iza hapšenja u Kragujevcu

 
  • 0

U pozadini dešavanja u Kragujevcu stoji isključivo zakon, a ne bilo čija pojedinačna volja, navode naprednjaci povodom optužbi Veroljuba Stevanovića da iza hapšenja čelnika "Zajedno za Šumadiju" stoji sin predsednika Srbije

Srpska napredna stranka (SNS) nazvala je notornim lažima tvrdnje da iza hapšenja čelnika organizacije "Zajedno za Kragujevac" u tom gradu stoji bilo ko od "naprednjaka", pa ni predsednik Izvršnog odbora SNS Radomir Nikolić.

"U pozadini dešavanja u Kragujevcu stoji isključivo zakon, a ne bilo čija pojedinačna volja ili, ne daj bože, uskostranački interes", navodi se u saopštenju SNS, objavljenom nakon optužbi gradonačelnika Kragujevca i lidera "Zajedno za Šumadiju" Veroljuba Stevanovića.

Naprednjaci su ocenili da, ako se nekome ne sviđa ono što proističe iz slova zakona, uputi inicijativu da se zakon promeni ili, ako mu više odgovara, uputi "inicijativu za promenu vlasti u Srbiji".

"Srpska napredna stranka stavlja do znanja građanima Kragujevca, a i cele Srbije, da već duže vreme imamo ponudu da učestvujemo u lokalnoj vlasti u Kragujevcu. Zato je, između ostalog, notorna laž da iza dešavanja u ovom gradu stoji bilo ko od srpskih naprednjaka", navodi se u saopštenju.

SNS je dodala da "nije gladna vlasti" i da se njeni članovi "nisu rodili u foteljama", niti su "beskompromisno hitali za privilegijama".

(Telegraf.rs)

Video: Suđenje Miki Aleksiću odloženo zbog njegovog zdravstvenog stanja

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA