Novosadski DS predlaže Pavličića ponovo za gradonačelnika

 
  • 0

Pavličić je rekao da su novosadske demokrate jednoglasno uputili taj predlog predsedništvu DS-a

Aktuelni gradonačelnik Novog Sada Igor Pavličić izjavio je danas da je novosadski odbor Demokratske stranke predložio predsedništvu stranke da na predstojećim lokalnim izborima bude kandidat za gradonačelnika Novog Sada.

Pavličić je za Radio-televiziju Vojvodine rekao da su novosadske demokrate jednoglasno uputili taj predlog predsedništvu DS-a.

On je ponovo odbacio sve optužbe iz krivične prijave koju je protiv njega i članova gradskog veća podnela direktorka Agencije za borbu protiv korupcije.

Pavličić je zatržio i da tužilaštvo ispita sve navode iz te krivične prijave istakvši da će, ukoliko nadležni ustanove da je neosnovana, tražiti da podnosilac snosi punu odgovornost i zakonske posledice.

"Ukoliko se ustanovi da ova prijava nema nikakvog osnova, kao što očekujemo, tražićemo da podnosilac prijave snosi punu odgovornost, uključujući tu i razrešenje sa funkcije, kao i da snosi zakonske posledice, zbog narušavanja ugleda celokupnog tima koji vodi Novi Sad", rekao je Pavličič.

izvor: (Tanjug)

Video: Kako prepoznati da imate posla sa narcisoidnim partnerom i kako se izvući iz začaranog kruga

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA