SNS: Sramne i nedopustive kritike Đilasa!

 
  • 0

Zemlja se nalazi pred zlonamernim, tendencioznim i politički motivisanim odlukama Haškog tribunala i stoga su kritike predsednika DS o "populizmu i amaterizmu" izrečene na račun vlasti "sramne i nedopustive", saopštila je Srpska napredna stranka

Srpska napredna stranka ocenila je da su kritike predsednika Demokratske stranke Dragana Ðilasa o "populizmu i amaterizmu" izrečene na račun vlasti "sramne i nedopustive", navodeći da one isključivo služe da bi se osvojili dnevnopolitički poeni.

U saopštenju SNS piše da ta stranka poziva na jedinstvo svih političkih činilaca u Srbiji "u teškom trenutku, kada se zemlja nalazi pred zlonamernim, tendencioznim i politički motivisanim odlukama Haškog tribunala" i da upravo zato kritike Ðilasa smatra "sramnim i nedopustivim populističkim".

SNS je navela da je DS prethodnih godina bila pregovarač u ime Srbije oko Kosova i Metohije i da je svojom lošom politikom stvorila ambijent da se Vlada Srbije danas suočava sa ovakvim problemima.

"Zamagljujući istinu, krijući se iza fusnota i iskrivljujući stvarnost, DS je od javnosti prećutala istinu o pregovorima - na šta je sve pristala prethodna vlast i koja obavezujuća dokumenta je potpisala", poručuju naprednjaci.

SNS dodaje i da je DS time napravila veliku štetu građanima Srbije, posebno Srbima na Kosovu i Metohiji.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Video: Suđenje Miki Aleksiću odloženo zbog njegovog zdravstvenog stanja

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA