SNS: Obustaviti razgovore sa Haškim tribunalom!

 
  • 1

Posle sramnog oslobađanja hrvatskih generala, presuda Ramušu Haradinaju je drugo uzastopno najstrašnije ponižavanje srpskih žrtava, saopštili su naprednjaci

Srpska napredna stranka saopštila je da najoštrije osuđuje oslobađajuću presudu Ramušu Haradinaju koja je, posle sramnog oslobađanja hrvatskih generala, drugo uzastopno, najstrašnije ponižavanje srpskih žrtava od strane Haškog tribunala.

"Haški tribunal je sada konačno skinuo sve maske i po svojim aršinima utvrdio da niko nije kriv za ubijene Srbe i za njihov ezgodus u ratovima na teritoriji bivše Jugoslavije. Jasno nam je stavljeno do znanja da međunarodna pravda i međunarodno pravo ne važe za sve, da se donose političke, a ne pravne presude i da nema nepristrasnosti na koju nam je konstantno ukazivano", saopštili su naprednjaci.

U saopštenju se navodi da je Srbija prihvatila da se pravno obračuna sa svima koji su činili zločine, ali da to "nisu u stanju da učine ni Haški tribunal niti deo naših komšija".

"Zato, SNS smatra da Srbija mora da bude jedinstvenija nego ikada i da svaki razgovori sa Haškim tribunalom moraju biti obustavljeni", saopštio je SNS.

(Telegraf.rs)

Video: Suđenje Miki Aleksiću odloženo zbog njegovog zdravstvenog stanja

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA