POPOVIĆ: Ista ruka opravdava genocid u Krajini i otima Kosovo!

Potpredsednik DSS ocenjuje da je nakon oslobađajuće presude za hrvatske generale koji su rukovodili "Olujom" jasno kako će se EU ponašati prema problemu Kosmeta, te da se može isto očekivati i u vezi sa Ramušom Haradinajem

  • 1

Potpredsednik DSS Nenad Popović ocenio je oslobađanje hrvatskih generala koji su izveli etničko čišćenje srpskog naroda u Hrvatskoj kao pokazatelj toga kako će se ubuduće EU ponašati prema drugim otvorenim pitanjima koje ima Srbija.

- Pošto ista ruka upravlja Haškim tribunalom i pokušajem otimanja Kosova od Srbije, sada je jasno da će ta ruka u budućnosti učiniti sve da Kosovo postane nezavisno - smatra Popović.

On predviđa da će slična odluka u Hagu biti doneta i za one koji su činili zločine na Kosmetu.

- Posle oslobađanja generala koji su proterali čitav narod i palili srpske kuće, možemo da očekujemo i da Ramuš Haradinaj, zločinac sa Kosova, bude oslobođen - upozorio je Popović, i dodao da će to biti jasna poruka EU da u rešavanju kosovskog problema neće biti poštovan minimum srpskih interesa.

Upravo zato, kako je ocnio, Srbija treba da prekine pregovore sa Evropskom unijom i da proglasi političku neutralnost.

- Dosta je bilo ponižavanja Srbije pred EU, koja ne želi da kazni zločince i trgovce ljudskim organima - ocenio je on.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • no comment

    18. novembar 2012 | 17:54

    naravno Nenade,samo od ovih naših folitičara nema niko m..a da to javno kaže i pošalje kritike na pravu adresu.oni nas iscedise k'o krpu i još im nije dosta.i svima nam je jasno šta nam rade i niko da stisne i kaže STOP !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA