VUČIĆ: Legalizovani zločini nad Srbima!

 
  • 6

- Razočarani smo zbog ovakvog odnosa međunarodnih institucija prema srpskom narodu, zanemarivanja činjenica i nepoštovanja žrtava "Oluje", najvećeg zločina u savremenoj Evropi posle Drugog svetskog rata - poručuje lider SNS

Prvi potpredsednik Vlade Srbije i lider SNS-a Aleksandar Vučić na svom Fejsbuk profilu poručio je da su odlukom Haškog tribunala da se oslobode hrvatski generali Ante Gotovina i Mladen Markač legalizovani strašni zločini počinjeni nad srpskim narodom u akciji "Oluja".

- Ova odluka pokazala je da se u Haškom tribunalu, ipak, češće donose političke, a ne pravne odluke. Razočarani smo zbog ovakvog odnosa međunarodnih institucija prema srpskom narodu, zanemarivanja činjenica i nepoštovanja žrtava "Oluje", najvećeg zločina u savremenoj Evropi posle Drugog svetskog rata - naveo je on.

Srpska napredna stranka ističe da, bez obzira na presudu Haškog tribunala, niko ne može da poništi ono što se dogodilo i natera nas da zaboravimo da je u "Oluji" ubijeno na hiljade civila, dece, žena, staraca, da je sa ognjišta proterano celokupno srpsko stanovništvo, da su im domovi opljačkani i spaljeni.

(D. Z.)

Video: Suđenje Miki Aleksiću odloženo zbog njegovog zdravstvenog stanja

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • lukijan

    16. novembar 2012 | 14:43

    Aca konj otkrio rupu na saksiji......

  • dragan

    16. novembar 2012 | 13:26

    Hahahaha,pa ne mogu da verujem koliko je ovaj covek licemeran,pa znalo se da ce biti oslobodjeni,ne bi se dzabe postavljali video bimove na trgu Bana Jelacica i drugim gradovima.Hrvatska obavestajna sluzba je to znala a nasa ...Slobodan Milosevic je mali mis u odnosu na tebe po licimerstvu...

  • djadjo

    17. novembar 2012 | 00:12

    srbijo uzdaj se use i u svoje kljuse ovo nema kraja zar nevidite sta se desava svi danasnji tajkuni preko noci sto su postali njima srbija nije domovina rascistite tu bandu napolje iz srbije i onda mozete pravit i parlament i drzavu starac pokojni je tako napravio 50 godina mir.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA