Oglasio se vlasnik restorana u kome je ručao Vučić sa porodicom: "Uzeo je i porciju za poneti"
Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
Milos Jovanovic
Svaka cast Jovanu i celokupnom kolektivu. Najbolje pecenje u Beogradu.
Mario
Al zato je vlasnik tog restorana imao 4 ili 5 vrste inspekcije a to su:HASAAP Koji proverava kvalitet i ispravnost hrane,SANITARNA inspekcija koja ispituje na sve vrste bakterija s radne površine do poda,HIGIJENSKA INSPEKCIJA koja proverava čistoću restorana i proizvodni pogon hrane i pranje sudova i toalete i FINASINSKA inspekcija dal ima fiskalnu kasu i gde odlaze tačno pare i PORESKA Inspekcija dal uredno plaća poreze.
Zoncha
I šta je ovde bitno... Ja evo danas jedoh pljesku...😁