Vesić: Nastaviću sa predavanjima studentima jer nema ničeg lepšeg od prenošenja znanja

 
V. K.
V. K.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Na Univerzitetu u Ljubljani promovisao je naučnu monografiju "Digitalni politički marketing"

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrutkture Goran Vesić, koji je na Univerzitetu u Ljubljani promovisao naučnu monografiju "Digitalni politički marketing" i održao prvo predavanje studentima o korišćenju društvenih mreža u političkim kampanjama, kaže da će nastaviti sa tom praksom jer ga posebno raduju razgovori sa mladim ljudima.

- Volim da predajem, i srećan sam što su na predavanju bili studenti sa kojima sam razgovarao kako se vodi politička kampanja na društvenim mrežama. Ono što je primenjivo u politici može da se koristi i u privredi. Bilo je veoma zanimjlivo i velika mi je čast jer mi je Univerzitet u Ljubljani sa tradicijom dužom od jednog veka omogućio da u zgradi njihovog rektorata održim predavanje - rekao je Vesić za TV Prvu.

"Digitalni politički marketing" je naučna monografija, koju je ministar Vesić napisao da profesorom Univerziteta u Mariboru dr Mihom Maričem.

Vesić je najavio da će održati i predavanje studentima Univerziteta u Mariboru gde će nastaviti drži predavanju ali će početi da predaje na univerzitetima u Srbiji kao i drugim u regionu.

Srećan sam što sam ono što znam pretočio u udžbenik. Nema ništa lepše nego preneti znanje na mlađe. Predavanja su mi odmor, zadovoljstvo mi je da razgovaram sa studentima - kaže Vesić.

Najavio je da će u subotu, u okviru Sajma knjiga u Beogradu, na štandu kuće "Pirson", koja je izdala "Digitalni politički marketing", potpisivati udžbenik, te da mu je drago što se pokazalo da ta knjima ima vrednost.

(Telegraf.rs)

Video: Goran Vesić otvorio najmoderniji avio hangar u Evropi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA