Čeda Jovanović u bolnici! Političar mora na hitnu operaciju

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Lider LDP Čeda Jovanović oglasio se na svom Instagram profilu iz bolničke postelje i kazao kako mora na hitnu operaciju lumbalnih pršljenova kičme.

- Dobro jutro. Hvala za svako slovo vaše brige i divne podrške. Odustaćemo nikad, a ni tada - napisao je Jovanović u pomenutoj objavi.

Reč je o staroj povredi koja se krajem septembra iskomplikovala, a koju Jovanović vuče još od 2013. godine koju je zadobio tokom ekspedicije na Karakorum i čuveni planinski vrh K2.

Iako je do sada konzervativnim terapijama rešavao povremeno pogoršanje problema, situacija se vremenom iskomplikovala u postepeno oduzimanje desne noge. Nakon dijagnostike i konsultacije sa našim najvećim stručnjacima za neurohirurgiju dogovorena je hitna operacija kičme kako se povreda ne bi pogoršala u paralizu desne noge.

S obzirom na to da su u dijagnostici konsultovani neurohirurzi sa klinike u Minhenu koji su pre dve godine pomogli našim lekarima u prvoj operaciji te vrste koja je izvedena u Srbiji, Jovanoviću je ponuđen odlazak na operaciju u Minhen, ali je on tu mogućnost izričito odbio jer ima apsolutno poverenje u sposobnost naših stručnjaka koji su i do sada, uprkos vrlo ozbiljnim povredama i komplikovanim hirurškim zahvatima, izvanredno rešavali sve teške situacije.

Inače, kako smo uspeli da saznamo, Čeda već nekoliko dana leži na odeljenju ortopedije Univerzitetskog kliničkog centra Srbije gde su u toku pripreme za operaciju, koju bi sutra trebalo da izvrši spinalni hirurg Slaviša Zagorac sa svojim timom, piše Informer.

(Telegraf.rs)

Video: Lakićević: 8 dece poginulo u Srbiji u avgustu u saobraćajnim nesrećama

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA