Vučić objavio sliku sa roditeljima, pa poslao oštru poruku onima koji su širili laži o njegovoj majci

 
M. L.
M. L.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 31

Predsednik Aleksandar Vučić objavio je sliku sa roditeljima, pa poslao oštru poruku onima koji su širili laži o njegovoj majci:

"Majka i otac su me prvi put zajedno posetili u zgradi Predsedništva Srbije. Zahvalan sam im za svu brigu i ljubav koju su bratu i meni poklonili, kao i našoj deci. Mi Vučići ne umemo dovoljno otvoreno da pokazujemo emocije, ali smo uvek zajedno i to niko ne može da nam oduzme.

Poslednjih dana, po već oprobanom receptu, kada ne znaju kako da pobede one koji su uspešniji od njih, moji politički protivnici su krivca pronašli u mojoj majci Angelini. Opet su koristili najodvratnije i reči i laži, sve praveći se kako to čini samo jedan od njih, a to je baš onaj kojeg su svi tako zdušno podržavali u svakoj izjavi protiv moje porodice.

P.S. Moja poruka političkim gubitnicima je da su za mene njihove porodice i njihove majke svetinja u koju nikada neću da diram, a vi, kako hoćete...pobediću vas, svakako!"

(Telegraf.rs)

Video: Petar Samolovac: Ovako pomažemo i štitimo poljoprivredna zemljišta od požara

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragan

    21. oktobar 2024 | 13:51

    Porodica nije najvažnija stvar. Porodica je sve. Prelepa slika jedne srećne porodice

  • Nikola

    21. oktobar 2024 | 13:50

    Ovakve vrste napada na porodicu su nedopustive. Politika treba da bude utemeljena na argumentima, a ne na niskim udarcima

  • Ema

    21. oktobar 2024 | 13:51

    Divni ljudi! Divna porodica! Za svaku osudu su napadi na ovu porodicu!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA