Vulin poručio iz Banja Luke: Podrška kandidatu SNSD i SPS dr. Nikoli Šobotu

 
J. P.
J. P.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

"Srbija koju vodi Aleksandar Vučić je Srbija koja zna da je Republika Srpska najveće dostignuće vekovne borbe srpskog naroda da sam odlučuje o sebi", poručio je Aleksandar Vulin istakavši da je došao da izrazi podršku kandidatu SNSD i SPS za gradonačelnika Banja Luke dr. Nikoli Šobotu.

"Republiku Srpsku nisu stvorili stranci, nije Republika Srpska nastala ni u Dejtonu, Republika Srpska je potreba srpskog naroda da mu se ne ponovi jasenovački genocid i da sam odlučuje kako će se zvati, kako će mu deca rasti. Republika Srpska je izvorna potreba čitavog srpskog naroda da mu se ne ponovi jasenovački genocid i da odlučuje sam o sebi", poručio je potpredsednik Vlade Srbije i senator Republike Srpske Aleksandar Vulin.

Potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vulin je istakao da je došao da podrži politiku približavanja Srpske Srbiji za šta je dobio gromoglasan aplauz Srba iz Banja Luke.

"Ja sam tu da vam kažem da podržavam politiku približavanja Srbiji, ja sam tu da vam kažem da podržavam ljude koji čine tu politiku jer oni će znati kako da Srpska bude još bliže svojoj Srbiji i kako da podršku koja im dolazi iz Srbije upotrebe za sve vas. Ja sam došao da vam kažem da je Srbija sa vama i da Srbija učestvuje u svakodnevnom životu Banja Luke. Došao sam da podržim ljude koji će Srbiju i Srpsku čuvati zajedno, Srbiju i Srpsku kao nerazdruživu celinu", poručio je potpredsednik Vlade Srbije i senator Republike Srpske Aleksandar Vulin u Banja Luci na skupu Socijalističke partije Srpske.

(Telegraf.rs)

Video: Perović: Bilo bi moralno da su Blažići svedočili

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA