Vulin poručio iz Modriče sa skupa SPS: Ovde sam da podržim politiku koja će Srpsku još više približiti Srbiji

 
E. S.
E. S.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

"Srbija će biti tu. Dok Aleksandar Vučić vodi Srbiju, dok sam ja u Vladi Srbije, Republika Srpska ima na koga da računa", poručio je potpredsednik Vlade Srbije i senator Republike Srpske Aleksandar Vulin sa skupa Socijalističke partije Srpske Gorana Selaka u Modriči istakavši da SPS Gorana Selaka čine vredni i čestiti Srbi koji veruju samo svom Beogradu.

"Nije Srbija zaljubljena niti u jednu političku partiju, ali jeste u politiku koja spaja Republiku Srpsku i Srbiju. U politiku koja neće dati strancima da nas posvađaju, politiku koja neće dati strancima da vladaju Srpskom. Ja sam ovde da podržim politiku koja će Srpsku još više približiti Srbiji. Šta će Srpska bez Srbije i šta će Srbija bez Srpske, imamo li u šta drugo da gledamo, čemu da se radujemo, od koga da očekujemo pomoć? Mi Srbi nemamo pravo da izgubimo Republiku Srpsku i zato sam večeras ovde. Ovde sam da vas zamolim da ne date Republiku Srpsku, ne dajte je nikome, ne može vam niko dati ni lepše ni veće od Republike Srpske", poručio je Aleksandar Vulin.

Potpredsednik Vlade Srbije i senator Republike Srpske Aleksandar Vulin istakao je na skupu SPS da Republiku Srpsku nisu stvorili stranci i Dejton, već da su je stvorili Srbi, te da je moramo sačuvati jer lepše i veće od Republike Srpske nemamo.

(Telegraf.rs)

Video: Gašić otkrio spomen-bistu Đorđu Mihailoviću: Danas je 106. godišnjica proboja Solunskog fronta

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA