Potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vulin o briljantnom govoru predsednika Vučića u UN

 
J. P.
J. P.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vulin o briljantnom govoru predsednika Aleksandra Vučića u UN kaže da "Srbi svom predsedniku neće zaboraviti kako se borio za istinu o nama, a velike sile koje su nas bombardovale mu to neće oprostiti".

"Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je govorio u ime Srba svih vera, kao predsednik svih Srba, i govorio je u ime svih slobodbih ljudi. Slobodnu Srbiju i slobodan narod i može da vodi samo slobodan lider koga veliki ne mogu ni uplašiti ni uceniti. Aleksandar Vučić je za govornicom Ujedinjenih nacija podsetio zašto su UN osnovane i šta im je sada već zaboravljena svrha. Aleksandar Vučić je govorio o pravdi i miru, ali i Srbima koji se ne boje da se bore za svoju slobodu uprkos svemu. Srbi svom predsedniku neće zaboraviti kako se borio za istinu o nama i svetu u kome živimo, a velike sile koje su nas bombardovale mu to neće oprostiti", poručio je potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vulin komentarišući izlaganje predsednika Srbije Aleksandra Vučića na zasedanju Generalne skupštine UN.

(Telegraf.rs)

Video: Tužna povorka krenula: Sahrana Radmile Živković

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA