Milićević: Vučićeva odlučnost da se bori za interese Srbije i pravdu predstavlja inspiraciju i poziv na akciju

 
J. V.
J. V.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 12

Ministar Đorđe Milićević izrazio je večeras snažnu podršku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću koji je na Generalnoj skupštini Ujedinjenih nacija poslao jasnu poruku svetu: "Srbija nikada i nikome neće dati svoju slobodu".

- Predsednik Vučić je jasno istakao ključne izazove s kojima se svet suočava, naglašavajući urgentnu potrebu za vraćanjem poverenja u međunarodno pravo i principima koji su osnova Ujedinjenih nacija.

U svom obraćanju, predsednik je hrabro ukazao na probleme duplih standarda i nepoštovanja međunarodnih normi, čime je otvorio važnu diskusiju o pravima malih naroda - istakao je ministar.

Predsednik Vučić je ponovo potvrdio posvećenost Srbije evropskom putu, ali je jasno ukazao na nepravdu koju trpimo od strane velikih sila.

- Njegova odlučnost da se bori za interese Srbije i pravdu za svoj narod predstavlja inspiraciju i poziv na akciju svima nama koji smo na državnim funkcijama - naglasio je ministar Milićević. Ministar je ocenio i da je govor predsednika Vičića poziv na jedinstvo svih zemalja u razvoju, da se zajedno borimo za svet zasnovan na pravim vrednostima.

- Uz podršku lidera kao što je predsednik Vučić, verujemo u bolju budućnost za celu planetu - zaključio je ministar Milićević.

(Telegraf.rs)

Video: Vučić: U naredna 72 sata objaviću naše zahteve zbog brutalnog napada na Srbe na Kosovu i Metohiji

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Petar

    24. septembar 2024 | 22:41

    Posle ovakvih reci predsednika Vucica, svi treba da mu pruzimo bezrezervnu podrsku da istraje u svojoj borbi za uspesnu i modernu Srbiju

  • Mia

    24. septembar 2024 | 22:02

    Moraće da se pojavi još hrabrih državnika kao što je Vučić, da bi se zaustavili sukobi u svetu.

  • Ivan

    24. septembar 2024 | 22:05

    Svakoga dana Vučić ulaže ogromne napore u borbi za Srbiju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA