Direktor KBC Gračanica: Pretučeni Radić stabilno,upućen u KBC KM na dalju dijagnostiku

 
J. P.
J. P.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Direktor KBC Gračanica:Pretučeni Radić stabilno,upućen u KBC KM na dalju dijagnostiku

Stanje Dejana Radića koji je noćas pretučen u Starom Grackom trenutno je stabilno i on je upućen u KBC Kosovska Mitrovica na dalju dijagnostiku, izjavio je direktor KBC Priština-Gračanica Bratislav Lazić.

On je za Tanjug rekao da je Dejan Radić u ranim jutarnjim satima doveden i hospitalizovan na hiruškoj klinici KBC Priština-Gračanica zbog povreda zadobijenih, po njegovom navodu, u napadu od strane dvojice napadača.

"To se desilo u njegovoj kući, negde oko ponoći... Upućen je prema KBC Kosovska Mitrovica zbog CT-a glave i vrata, da bismo u potpunosti raščistili da li tu postoje neke ozbiljnije povrede na koštanim i mekotkivnim struturama. Tako da je on stabilan u ovom trenutku", rekao je Lazić za Tanjug.

Dodao je da za sada nema informacija da li Radić ima nekih preloma, kao i da ostaje da se vidi nakon dijagnostike o kakvoj vrsti i težini povreda je reč.

"Nakon toga ćemo moći da predvidimo dalji tok hospitalizacije", dodao je Lazić.

Kancelarija za Kosovo i Metohiju prethodno je saopštila da je u Starom Gracku, u opštini Lipljan, noćas oko ponoći, u svojoj kući mučki pretučen i opljačkan Srbin Dejan Radić.

Kako se navodi, trojica napadača koja su pričala albanski prvo su Radića vezali, a potom tukli motkom i na kraju opljačkali.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Video: Porodična kuća pretučenog Radića iz Starog Grackog

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA