Mesarović: Sada je ključni trenutak da svi stanu uz predsednika Vučića

 
Đ. Đ.
Đ. Đ.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 8

Ministarka privrede Adrijana Mesarović podržala je najavljene mere koje će Srbija preduzeti radi zaštite srpskog naroda na Kosovu i Metohiji i poručila da je sada ključni trenutak da svi stanu uz predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

"Hrabro i odlučno nastavljamo borbu za naš narod na Kosovu i Metohiji, koji je svakodnevno izložen brutalnim napadima i teroru takozvanih prištinskih vlasti. Naša borba za pravdu, slobodu i opstanak srpskog naroda nikada nije bila važnija", napisala je Mesarović na Instagramu.

Ona je istakla da pruža punu podršku predsedniku Republike Srbije, Aleksandru Vučiću, koji se "nepokolebljivo i junački bori za našu zemlju i srpski narod, vodeći mudru i čvrstu politiku zaštite naših nacionalnih interesa".

"Sada je ključni trenutak da svi stanu uz predsednika, koji je jasno definisao korake i mere koje će preduzeti povodom situacije na Kosovu i Metohiji. Istina, pravda i pravo su na našoj strani. Hrabro i nepokolebljivo nastavljamo borbu za interese srpskog naroda, za mir, stabilnost, za naš narod i naše svetinje na Kosovu i Metohiji!", zaključila je Mesarović.

(

(Telegraf.rs/Tanjug)

Video: Zastoj tramvaja na Novom Beogradu: Nizu se ne vidi kraj

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kale

    15. septembar 2024 | 01:31

    To se nikada nije ni dovodilo u pitanje

  • Nadja

    15. septembar 2024 | 02:07

    Predsednik ima podršku gradjana a posebno sada kada je teško,kada se donose odluke,mere...

  • Eras

    15. septembar 2024 | 01:14

    Teska borba da se sacuva bezbednost Srba na KiM ali Vucic ne odustaje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA