Mali: Vučić se časno i junački bori za našu zemlju i narod

 
M. L.
M. L.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 16

Ministar finansija Srbije Siniša Mali pružio je večeras podršku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću u ''časnoj i junačkoj borbi za našu zemlju i naš narod'', ocenivši da Vučić dostojno vodi politku za očuvanje nacionalnih interesa Srbije.

''Srbija nije u lakoj poziciji kada je u pitanju Kosovo i Metohija, ali hrabro se borimo za naš narod na KiM, koji je izložen stalnim pritiscima i teroru od strane prištinskih vlasti. Zato je danas, vise nego ikada, važno da pokažemo podršku našem predsedniku, koji je večeras izneo naše poteze i mere koje ćemo preduzeti povodom situacije na KiM'', napisao je Mali na svom nalogu na mreži Instagram.

On je istakao da će Srbija nastaviti da podržava i pomaže srpski narod na KiM, kako bi im olakšala svakodnevni život, u kome su izloženi konstantnim pritiscima i pretnjama.

''Kao što je predsednik jasno poručio, tražimo da se vratimo na sve ono što je postignuto i dostignuto tokom procesa dijaloga, a time pokazujemo da smo najodgovorniji u čitavom tom procesu'', naveo je Mali.

Ministar je ocenio da su na sttrani Srbije istina, pravda i pravo.

''Zato hrabro i odlučno nastavljamo da se borimo za interese srpskog naroda, za mir i stabilnost, ekonomski napredak i prosperitet'', naveo je on.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se javnosti ranije večeras i predstavio poteze koje će država Srbija preduzeti povodom situacije na KiM, koji podrazumevaju povratak na staro (status Quo Ante) svega što je postignuto tokom dijaloga.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Video: "Ona od dečaka pravi muškarca": Mladi Čačani otkrili da li žele u vojsku

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nebojša

    14. septembar 2024 | 01:34

    Pametnom politikom moramo da izbegnemo rat, a i da nađemo način da Srbi opstanu na KiM, zato podržavam poteze koje vuče Vučić.

  • Ana

    14. septembar 2024 | 07:19

    Tako je.On cini sve sto moze.Dok postoji brinuce za nas.Veliko postovanje nasem predsedniku.

  • Branko N

    14. septembar 2024 | 07:07

    Vučić je državnik koji se hrabro bori u interesu svog naroda i Srbija se ponosi što ima takvog predsednika.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA