Ministar Dačić se sastao sa direktorom Policijskog biroa Šenžena

 
E. H.
E. H.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić sastao se sa zamenikom gradonačlenika i generalnim direktorom Policijskog biroa Šenžena Džaom Jongom, koji je poželeo dobrodošlicu i čestitao ministru na uspešnoj poseti Narodnoj Republici Kini.

Ministar Dačić se zahvalio na srdačnom gostoprimtvu i izrazio zadovoljstvo povodom posete Šenženu, čijem impresivnom ukupnom razboju može da svedoči, u odnosu na period od pre više od decenije.

Izrazio je zadovoljstvo posetom i sadržajnim razgovorima koje je imao sa kineskim zvaničnicima, posebno ističući interes za dalje intenziviranje policijske saradnje sa Narodnom Republikom Kinom, uključujući i sa Šenženom, i pozvao zamenika gradonačelnika da poseti Srbiju.

Ministar Dačić je apostrofirao da će 1. oktobra, pored već postojećih linija sa Pekingom i Tjenđinom, biti uspostavljena i nova avio-linija na relaciji Beograd-Guangdžou, što će svakako pozitivno da se odrazi i na saradnju sa susednim Šenženom.

(Telegraf.rs)

Video: Beogradska nadbiskupija proslavila 100 godina postojanja: Prisustvovao Vučić

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA