Dačić sa zamenikom gradonačelnika i direktorom Biroa za javnu bezbednost grada Guangdžoa

 
E. H.
E. H.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić započeo je treći dan zvanične posete Narodnoj Republici Kini sastankom sa Džangom Ruiemom, zamenikom gradonačelnika i direktorom Biroa za javnu bezbednost grada Guangdžoa.

Ministar Dačić je izrazio zadovoljstvo što je po prvi put u poseti ovom gradu, koji će sutra biti domaćin završne vežbe naših specijalnih jedinica, podsetivši da Srbija i NR Kina već dugi niz godina neguju čelično prijateljstvo i bratske odnose, čiji su važan i neodvojivi deo i policijski odnosi.

U tom smislu, Dačić je istakao da je potrebno nastaviti aktivnosti na produbljivanju saradnje naših ministarstava i policije u svim oblastima od

zajedničkog interesa, posebno u borbi protiv transnacionalnog kriminala.

Ministar Dačić pozvao je zamenika gradonačelnika i direktora Biroa za javnu bezbednost grada Guangdžoa Ruiema da poseti Srbiju u narednom periodu, koji je izrazio podršku svim naporima za dalji razvoj naših bilateralnih odnosa u oblasti unutrašnjih poslova i bezbednosti.

(Telegraf.rs)

Video: Do kraja godine završetak rekonstrukcije tri ulice u starom jezgru Zemuna

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA