Vučić: Mašine su stigle u Podrinje, preostaje nam sada da radimo

 
E. T.
E. T.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 9

Vučić: Mašine su stigle u Podrinje, preostaje nam sada da radimo

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da su mašine stigle u Podrinje i da sada preostaje da se uradi sve što je obećano.

"Što više radimo, to su zahtevi veći. Sve što možemo da uradimo, napravićemo. Posebno sam srećan što sam ovde mogao, kao gost vladike Jeroteja i oca Aleksandra, da vidim zaista čudotvorno delo njihovih ruku, i ovde ćemo pomoći takođe sa asfaltiranjem okolnih ulica i puteva", naveo je Vučić posle posete kompleksu crkve Uspenja presvete Bogorodice u Krupnju gde je razgovarao sa sveštenstvom.

On je istakao, nakon poseta zdravstvenim ustanovama u Loznici i Krupnju, da mnogo očekuje od zdravstvenih pregleda jer je to "važno za Srbiju".

"Ostaje da uradimo ono što smo obećali. Kao što ste videli, i kod političkih protivnika, svi oni priznaju da je mnogo urađeno, a za mene nema veće satisfakcije. Nijednog čoveka niste čuli da je rekao da nije mnogo urađeno. Važno mi je da poštuju rad i sve što država uradi. Ovde ćemo da radimo što više da bi ljudi bili zadovoljni, sa mnogo više energije, ambicije, želje", istakao je predsednik.

Vučić je najavio dolazak gradonačelnika Ljubljane Zorana Jankovića u Loznicu.

"Mi sad idemo dalje, u Loznicu, imaćemo više sastanaka, doći će gradonačelnik Ljubljane. Hoću da vidim, da prošetamo malo i da me posavetuje. Da vidimo šta je to što bi on još uradio u Loznici, pa da to napravimo. Mene sada pitate, ne znam šta još, osim bolnice i doma zdravlja, ali videćemo", rekao je Vučić.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Video: Godišnjica rođenja kneza Mihaila obeležena na Kuli Beograd

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vladimir

    8. septembar 2024 | 10:59

    Svaka čast na ispunjenju obećanja i konkretnim rezultatima. Ove promene će značajno poboljšati kvalitet života u našem regionu.

  • Goran

    8. septembar 2024 | 10:56

    Obećanja koja su data napokon se ispunjavaju. Ovi radovi su dokaz da se može raditi na dobrobit svih građana.

  • Vlada

    8. septembar 2024 | 10:59

    Investicije u infrastrukturu i zdravstvo su ključne za naš napredak. Ove promene su dokaz da se može raditi na dobrobit svih građana.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA