Aleksandar Vulin poželeo srećan početak školske godine deci u Sitnici, za đake rančevi i školski pribor

 
J. P.
J. P.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

U ime potpredsednika Vlade Srbije i senatora Republike Srpske Aleksandra Vulina, predsednik Socijalističke Partije Srpske Goran Selak posetio je danas decu u Osnovnoj školi "Petar Kočić" u Sitnici.

Selak je đacima preneo pozdrave potpredsednika Vlade Srbije Aleksandra Vulina, podelivši im prigodne poklone koje im je Aleksandar Vulin simbolično poslao za lep početak školske godine.

"Ovo je srpski svet. Posvećena, svakodnevna, kontinuirana briga o svim Srbima ma gde god da žive je srpski svet. Hvala predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i potpredsedniku Vlade Srbije Aleksandru Vulinu koji iskazuju punu pažnju za Srbe iz Republike Srpske", poručio je predsednik Socijalističke Partije Srpske Goran Selak u Sitnici.

Direktor Osnovne škole "Petar Kočić" u Sitnici Zorana Ćulum zahvalila se potpredsedniku Vlade Srbije i senatoru Republike Srpske Aleksandru Vulinu na pažnji i brizi koju pokazuje za decu iz Republike Srpske ističući da Aleksandar Vulin ne zaboravlja svoje korene i poreklo, baš kao što ne zaboravlja i Srbe sa obe strane Drine.

Takođe, njihova Preosveštenstva Episkop bihaćko-petrovački Sergije, Episkop slavonski Jovan i Episkop novobrdski Ilarion osveštali su hram posvećen Svetom Proroku Iliji u Sitnici prvog septembra, a kum hrama je Aleksandar Vulin, potpredsednik Vlade Srbije i senator Republike Srpske, koji je proglašen i za velikog dobrotvora i zadužbinara, a episkop bihaćko-petrovački Sergije odlikovao je Vulina eparhijskim ordenom Novomučenika bihaćko-petrovačkih.

(Telegraf.rs)

Video: Ponovo pojačane snage Kfora na mostu na Ibru

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Поаро

    5. septembar 2024 | 16:16

    Друг⭐поД претседник као Калигулин сенатор🐴Стално у Русији а ни руски не зна🧔☕🚬🥃

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA