Vulin:Srbi su zahvaljujući Vučiću postali jedinstven politički narod i Srpski svet nije samo san naših predaka

 
J. P.
J. P.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vulin kaže da su: "Srbi su zahvaljujući Vučiću postali jedinstven politički narod i Srpski svet nije samo san naših predaka"

"Za Republiku Srpsku niko nije uradio više od predsednika Aleksandra Vučića. Drugi su govorili da će pomoći, a predsednik Vučić je pomagao, pre njega su govorili da će zaštiti Srpsku, a on je zaštitio, pre njega su se plašili da pomenu Republiku Srpsku, a predsednik Aleksandar Vučić je uveo Republiku Srpsku u strategiju odbrane Srbije. Predsednik Aleksandar Vučić je svojim radom i hrabrošću u svesti Srba postao predsednik svih Srba. Ujedinitelj još nije, ali će biti i to ako se bude slušala volja Srba i ako budemo uporni u sprovođenju politike predsednika Aleksandra Vučića o stvaranju i čuvanju srpskog jedinstva. Srbi su zahvaljujući Aleksandru Vučiću postali jedinstven politički narod i Srpski svet nije samo san naših predaka", poručio je potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vulin koji učestvuje na ekonomskom forumu u Vladivostoku komentarišući svečano otvaranje Doma Zdravlja "Srbija" u Stanarima, ali i brojne napade iz regiona i pronatovske opozicije zbog upotrebe termina Ujedinitelj.

(Telegraf.rs)

Video: Ovo je zgrada u koju se Bora pre nekoliko godina preselio sa ženom i to zbog dve stvari

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA