Ističe rok koji je Priština dala Srbima: Kazna će biti od 500 do 1.500 evra

 
S. Ž.
S. Ž.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

U tzv. kosovskoj policiji rečeno je da novog produženja roka za zamenu neće biti

Takozvana kosovska policija dala je rok do danas da se srpske vozačke dozvole zamene za dozvole koje izdaju privremene prištinske institucije.

Kako je ranije izjavio zamenik komandira tzv. kosovske policije za sever Veton Eljšani, pedviđene kazne za vozače koji se zateknu u vožnji sa srpskim vozačkim dozvolama biće od 500 do 1.500 evra.

U tzv. kosovskoj policiji rečeno je da novog produženja roka za zamenu neće biti.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Video: Građani Apatina ne misle da će biti većih problema zbog većeg vodostaja Dunava

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Olos

    24. avgust 2024 | 07:06

    Znaju li ove plasibabe iz beograda barem nesto da uzvrate ?

  • Даросава

    23. avgust 2024 | 11:58

    Литијум - Косово ? Шта треба Србији? Роварење, риљање или задовољан народ у Србији и на Косову? Уз све ово још убиства, самоубиства, саобраћајни удеси са смртним исходом, терор у свим сегментима друштва - дотакли смо дно. Толико лицемерје и неспособност решавања питања Косова није виђено још од пре првог боја на Косову пољу. Нема више српских градоначелника, Срба у полицији, органима у општинским управама, судија, цариника, нема динарског промета, српских аутомобилских таблица, личних докумената и ево шлаг на торту. Е неће да могу Српске возачке дозволе. Е неће Срби више да се возикају у аутомобилима, кожне или гумене опанке на ноге, стару ношњу и рухо на себе и Влашку шубару на главу па за шиптарским овцама по Косовским планинама ако ће да преживе. Једно решење а друго пут под ноге и марш у мајчину Србију. Бирај Влаше својом главом јер неће ти бити добро нити остати нити се мајци приклонити. Све више маћеха а све даље мајка. Спавај Србијо омамљена овом оморином, спавај и никада се као таква не пробудила.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA