Pokret socijalista: Nastavlja se linč Aleksandra Vulina, ali se nastavlja i njegova borba

 
M. B.
M. B.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 5

"Nastavlja se linč Aleksandra Vulina, ali i njegove politike čija su okosnica sloboda, nacionalna nezavisnost i srpsko jedinstvo"

Pokret Socijalista danas je izdao novo saopštenje koje se tiče njihovog osnivača i potpredsednika Vlade Srbije Aleksandra Vulina. Prenosimo ga:

"Nastavlja se linč Aleksandra Vulina, ali i njegove politike čija su okosnica sloboda, nacionalna nezavisnost i srpsko jedinstvo. Tako, svako ko sprovede naredbe zapadnih centrala i pljune na rad Aleksandra Vulina automatski postaje zvezda pojedinih medija dok se njihovi intervjui koji obiluju lažima iznova i iznova recikliraju.

Srbija je suverena zemlja i ne ulazimo u to zašto su gospoda Kara Murza i Pivovarov robijali u Rusiji, ali sasvim je izvesno da gospoda nisu radila za Crveni krst, baš kao što će gospoda, zvezde nekih novina i portala sve svoje laži o Aleksandru Vulinu morati da objasne i na sudu. Nastavlja se linč Aleksandra Vulina, ali se nastavlja i njegova borba", saopštio je Pokret socijalista.

(Telegraf.rs)

Video: Sastanak potpredsednika Vulna i savetnika predsednika RF Usakova

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ha,ha

    18. avgust 2024 | 18:25

    Ajde begajte bre,pa njega više ni tetka iz Kanade nevoli.

  • Друг⭐

    18. avgust 2024 | 21:49

    ПоДпредседник 🚂 вуче у 90-те💥🔥

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA