Dačić reagovao na izjave Borisa Tadića

 
E. S.
E. S.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 3

Dačić reagova na Tadićeve izjave

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić odbacio je tvrdnje Borisa Tadića o tome da nikada nije izdao nalog da bilo ko bude pretučen, kao netačne.

“Povodom izjave Borisa Tadića, želim jasno da ponovim, lažeš, Borise Tadiću! Miodrag Rakić mi je jasno i precizno preneo da je nalog Predsedništva meni i direktoru policije da ni po koju cenu učesnici skupa ne smeju da dođu do zgrade Radio-televizije Srbije, kao i da se upotrebe sva sredstva prinude prema svim učesnicima skupa. Čak su upotrebljeni i gumeni meci, a Žandarmerija je brutalno intervenisala, od čega je nastradao Ranko Panić", naveo je Dačić u izjavi.

Direktor policije, kako je dodao, tada mu je prenosio kakve naredbe dobija od Rakića, koji ga je prilikom intervencije pitao i gde je vodeni top.

"Zbog svega toga, zbog tvoje naredbe, četiri godine nisam razgovarao sa Aleksandrom Vučićem, koji je sa pravom bio ljut, jer je i on, kao jedan od vođa opozicije, bio pretučen,” izjavio je Dačić.

Boris Tadić, nekadašnji predsednik, a danas lider Socijaldemokratske stranke, rekao je prethodno kako su predsednik Srbije Aleksandar Vučić i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izneli "notornu laž" na konferenciji za medije o tome da je izdao nalog Dačiću i Mikiju Rakiću da organizuju da Vučić bude pretučen u vreme kada je bio opozicija.

(Telegraf.rs)

Video: Beogradska nadbiskupija proslavila 100 godina postojanja: Prisustvovao Vučić

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA