Dačić: Bekstvo teroriste i ratnog zločinca Ramadanija skandalozno

 
E. H.
E. H.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 8

Reč je o pripadniku terorističke OVK koji je počinio zločine nad Srbima na Kosovu i Metohiji, i koga Srbija potražuje kako bi mu sudila

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da je bekstvo teroriste i ratnog zločinca Bljerima Ramadanija iz kućnog pritvora u Severnoj Makedoniji skandalozno.

„Bekstvo teroriste i ratnog zločinca Bljerima Ramadanija iz kućnog pritvora u Severnoj Makedoniji je skandalozno. Reč je o pripadniku terorističke OVK koji je počinio zločine nad Srbima na Kosovu i Metohiji, i koga Srbija potražuje kako bi mu sudila. Tražimo objašnjenje od državnih organa Severne Makedonije kako je moguće da je neko ko je uhapšen po našoj, međunarodno važećoj poternici pobegne iz kućnog pritvora. Ili za albanske teroriste i ratne zločince ne važi međunarodna pravda, kad ubijaju Srbe sve im je dozvoljeno i oprošteno”, izjavio je Dačić.

(Telegraf.rs)

Video: Pravilna ishrana je osnova zdravlja: U kojim količinama možete koristiti šećer, a da se ne ugojite

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • RS Ortodox

    15. avgust 2024 | 15:02

    I Makedonci nestaju polako.Siptari upravljaju S.Makedonijom

  • BgDex1979

    15. avgust 2024 | 15:51

    Ma kakvi više bilateralni odnosi sa Severnom Makedonijom.Oni su izgubili odavno svoj identitet onog dana kada su pristali da promene naziv svoje države ,pod pritiscima i lažnim obećanjima drugih država da će postati ubrzo nakon toga članica EU. Drugo što je specifično kod njih je to da je albanski lobi kod njih izuzetno jak i veoma uticajan ,što dokazuje i ovaj slučaj. Prvo nissu hteli da nam izruče ratnog zločinca, a onda ,gle čuda ,isti beži i ne mogu da ga nađu.Koga oni prave ludim?!Šaljemo im naše helikoptere i naše vatrogasce da im pomognu u gašenju požara. Mi ne treba više bilo šta da im pomažemo. Kraj.Živela Srbija!

  • tes

    15. avgust 2024 | 15:31

    idite sada pa im gasite vatru .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA