Aleksandar Vulin sastao se sa Patruševim: "Pomoćnik predsednika RF veliki prijatelj i saveznik Srbije"

 
A. G.
A. G.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Potpredsednik Vulin čestitao je Patruševu postavljenje na funkciju pomoćnika predsednika RF i imenovanje za predsednika Pomorskog kolegijuma

Potpredsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vulin, koji se nalazi u zvaničnoj poseti Moskvi, sastao se danas sa pomoćnikom predsednika Ruske Federacije Nikolajem Patruševim.

Potpredsednik Vulin čestitao je Patruševu postavljenje na funkciju pomoćnika predsednika RF i imenovanje za predsednika Pomorskog kolegijuma i izrazio zadovoljstvo što će nastaviti saradnju u oblastima od interesa za obe zemlje. Konstatovana je uzajamna usmerenost na dalje unapređenje strateškog partnerstva Srbije i Rusije.

Potpredsednik srpske vlade je rekao da je pomoćnik predsednika RF Patrušev veliki prijatelj i saveznik Srbije i zahvalio mu se na ličnom trudu kao i zalaganju Ruske Federacije u borbi protiv donošenja rezolucije o Srebrenici i na doslednoj politici poštovanja teritorijanog integriteta i suvereniteta naše zemlje.

(Telegraf.rs)

Video: Sastanak potpredsednika Vulna i savetnika predsednika RF Usakova

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA