Vučić: Dolazim da čujem i saslušam narod Malog Zvornika i okolnih mesta

 
M. L.
M. L.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 25

On je na Instagram nalogu naveo da će razgvor biti održan u sali Skupštine opštine Mali Zvornik u 18 časova, da je pristup slobodan i da su svi dobro došli

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je da će danas doći u Mali Zvornik i pozvao sve građane da dođu na razgovor, jer želi da ih čuje i sasluša. On je na Instagram nalogu naveo da će razgvor biti održan u sali Skupštine opštine Mali Zvornik u 18 časova, da je pristup slobodan i da su svi dobro došli.

"Poštovani građani Malog Zvornika, pozivam vas, pozivam sve iz Krupnja, Ljubovije, Loznice, odakle hoćete. Da dođete na razgovor, koji ću više da slušam. Želim da vas čujem, na nešto možda i odgovorim, ali želim da razgovaram sa vama. U saopštenju opštinske uprave su rekli da će moći da uđe samo onaj ko se prijavi do ne znam kog trenutka. Svi ćete moći da uđete", izjavio je Vučić.

Dodao je da to nisu kontrolisani razgovori, već da su to istinski i suštinski razgovori.

"I nećete moći da govorite samo o litijumu kao što su oni rekli, moćiće te da govorite o čemu god hoćete. Možete da kritikujete svog predsednika, možete da izgovorite šta god hoćete, potpuno slobodno. I dobrodošli, ja sam se spremio i mogu da budem sa vama satima i čitavu noć ako bude potrebno. Hoću da vas čujem, hoću da vas slušam", poručio je predsednik.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Video: Građani Apatina ne misle da će biti većih problema zbog većeg vodostaja Dunava

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sandra

    14. avgust 2024 | 13:56

    Bravo za Vučića što se odlučio da sasluša sve građane. Ova otvorenost je veoma važna za izgradnju poverenja i poboljšanje odnosa između vlasti i naroda.

  • Sandra

    14. avgust 2024 | 13:57

    Ovaj poziv Vučića građanima je pozitivan korak. Otvorenost za razgovor i volja da se čuju svi glasovi su ključni za konstruktivan dijalog i napredak

  • Sandra

    14. avgust 2024 | 13:55

    Sjajan potez Vučića! Otvorenost za razgovor s građanima je ključna za bolju komunikaciju i rešavanje lokalnih problema. Podrška njegovoj inicijativi!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA