Vučević: Pretnje smrću Vučiću imaju za cilj političku destabilizaciju Srbije

 
J. V.
J. V.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 35

"Pretnje smrću predsedniku Vučiću potvrđuju da je cilj Kurtijevih i 'domaćih' antisrpskih opozicionara, tajkuna i njihovih medijskih plaćenika da izazovu haos i političku destabilizaciju Srbije"

Predsednik Vlade Srbije Miloš Vučević poručio je danas da pretnje smrću predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću imaju za cilj da izazovu političku destabilizaciju Srbije i apelovao je na nadležne organe da reaguju na ove pretnje.

"Pretnje smrću predsedniku Vučiću koje je na mreži Iks izneo izvesni Boban Bogdanović, potvrđuju da je cilj Kurtijevih i 'domaćih' antisrpskih opozicionara, tajkuna i njihovih medijskih plaćenika da izazovu haos i političku destabilizaciju Srbije. Apelujem na nadležne državne organe da reaguju na ove stravične pretnje i da sankcionišu sve one koji, pod maskama ekoloških aktivista i navodnih boraca za ljudska prava, pozivaju na ubistvo predsednika i nasilno preuzimanje države. Nulta tolerancija za nasilnike", napisao je Vučević na svom nalogu na društvenoj mreži X.

On je podelio skrinšot tvita Bobana Bogdanovića, koji je napisao da je Srbija na ivici građanskog rata i izazivanja oružanih sukoba u regionu.

Bogdanović je uz tvit u kojem je objavio pogrdan propratni tekst okačio sliku sa fotomontažom omče oko vrata predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Video: Premijer Vučević na parastosu Svetom knezu Lazaru i Kosovskim junacima u Ravanici

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nina

    12. avgust 2024 | 22:30

    Srbiju niko neće destabilizovati.

  • Tanja

    12. avgust 2024 | 20:53

    Konstantne pretnje smrću Predsedniku treba sankcionisati i odgovorna lica najoštrije osuditi.

  • Sandra

    13. avgust 2024 | 07:50

    Pretnje smrću su potpuno neprihvatljive i ne smeju se tolerisati. Stojim uz Vučića u njegovoj borbi protiv ovakvih pokušaja destabilizacije

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA