Šapić čestitao zlatnim vaterpolistima: "Proneli ste ime Srbije na najbolji mogući način"

 
A. R.
A. R.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

"Najbolja odbrana odigrana u poslednjih deset godina!", rekao je Šapić

Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić čestitao je vaterpolistima Srbijeosvajanje zlatne medalje na Olimpijskim igrama u Parizu.

"Najbolja odbrana odigrana u poslednjih deset godina!", rekao je Šapić.

"Poslednjih sedam olimpijskih igara uvek medalja, od toga osvojena tri zlata zaredom! Vaterpolo je zaslužio daleko bolji tretman nego što ima u srpskom društvu. Svaka čast, naklon dopoda. Po ko zna koji put proneli ste ime Srbije, na najbolji mogući način. Hvala do neba", navodi se u čestitki gradonačelnika Šapića.

Vaterpolo reprezentacija Srbije po treći put u nizu osvojila je zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Parizu, i to, posle maetralne pobede nad Hrvatskom od 13:11.

Srbija nije važila za favorita na Olimpijskim igrama, i pored dve uzastopne zlatne medalje na prethodnim Olimpijskim igrama. Sa druge strane, Hrvatska je igrala odlično ceo turnir i većina stručnjaka je predviđala njihov trijumf.

Ipak, Delfini su od četvrtfinala, posle pobede nad Grčkom, zaigrali onako kako umeju, protiv Sjedinjenih Američkih Država su dodatno podigli nivo igre, da bi u finalu bili najboiji.

(Telegraf.rs)

Video: Košarkaši Srbije stigli u Beograd! Pešić poručio: "Trebalo je da igramo finale sa Nemcima, ali..."

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA