Svilajnac izabrao svog predsednika: Predrag Milanović i naredne četiri godine na čelu opštine

 
M. L.
M. L.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Izabrani su i zamenici predsednika Skupštine opštine Svilajnac, a u ovom sazivu to su Nenad Miladinović i Nebojša Lalović

Na sednici novog saziva Skupštine Opštine Svilajnac izabrano je rukovodstvo Opštine Svilajnac u naredne četiri godine. Za predsednika opštine odbornici su izglasali Predraga Milanovića, nosioca liste koja je dobila ubedljivo najveću podršku građana na održanim loklanim izborima, a za zamenika predsednika opštine izglasana je Dragana Radević.

- Ovo je velika odgovornost. Ova sednica je pokazali i da smo mi svi spremni da učestvujemo u radu Skupštine opštine Svilajnac i mislim da je za Svilajnac dobro da sa jedne strane ima kontinuitet, a sa druge tu široku podršku i konsenzus, jer nas čekaju veliki projekti u naredne četiri godine – izjavio je za RINU Milanović.

Odbornici su, na predlog predsednika opštine, izglasali i članove opštinskog veća, koje čine: Sara Stevanović, Monika Petronijević, Željko Petrović, Nataša Pavlov i Ivana Paunović.

Izabrani su i zamenici predsednika Skupštine opštine Svilajnac, a u ovom sazivu to su Nenad Miladinović i Nebojša Lalović.

Takođe, usvojena je i Odluka o rebalansu budžeta, na osnovu koje se opredeljuju sredstva za energetsku sanaciju Poljoprivredno-veterinarske škole, a na osnovu nedavno potpisanog ugovora sa Ministarstvom rudarstva i energetike.

(Telegraf.rs)

Video: Građani Apatina ne misle da će biti većih problema zbog većeg vodostaja Dunava

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA