Palma: "Ekološki skupovi u Srbiji su čisto politički skupovi gubitnika koji su trovači naše zemlje i građana"

 
J. P.
J. P.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Jedan od takvih, kaže Marković, organizovan je u Jagodini za 6. avgust

Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma izjavio je da su ekološki skupovi koji su održavani ovih dana u Srbiju čisto politički skupovi.

"Ovih dana, po formuli "što gore za državu to bolje za njih", šaka političkih gubitnika iz bivše vlasti od pre 2012. godine, organizuje takozvane ekološke skupove sa navodnom brigom o zaštiti životne sredine. I to organizuju ostaci onih političkih partija koji su doveli Rio Tinto u Srbiju i sa njima sklapali ugovore i ko zna kakve aranžmane. Ti, tzv. ekološki skupovi, su čisto politički skupovi političkih gubitnika. Ti njihovi skupovi u stvari zagađuju životnu sredinu, zaustavljaju ekonomski napredak Srbije i truju gradjane lažima. Jedinstvena Srbija poziva gradjane da ne nasedaju političkim prevarantima i da slušaju svoju državu, predsednika Srbije Alekssndra Vučića, nadležne organe, jer Srbija nikada nije bila jača u istoriji nego što je danas u svakom pogledu" , izjavio je predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma.

Jedan od takvih, kaže Marković, organizovan je u Jagodini za 6. avgust.

"Jedan od takvih takozvanih ekoloških skupova je zakazan i u Jagodini 6. avgusta. I to je jedan od političkih skupova političkih gubitnika koji na taj način pokušavaju da truju naš grad i naše gradjane, samo zato što ne mogu da podnesu ubedljiv poraz na izborima u Jagodini od Jedinstvene Srbije I SPS - a. Moja poruka građanima je "ova vlast u Srbiji i Jagodini nikada i nigde neće uraditi ništa protiv svojih gradjana, svojih gradova i sela i svoje države. Ti koji pozivaju na te skupove su politički trovači naših gradjana", rekao je predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma.

(Telegraf.rs)

Video: U glavnom gradu Austrije predvodi Palma: Delegacija od 300 ljudi iz Srbije stigla u Beč

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Predrag

    2. avgust 2024 | 18:12

    Ko si ti da pricas da je neko trovac,izadji sam na izbore pa da vidimo koliko si jak,SMEKERU

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA