Selma Kučević na čelu opštine Tutin

 
J. V.
J. V.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Za izbor Selme Kučević glasalo je 19 odbornika * Ona je najavila da je novo rukovodstvo opštine "spremno mnogo da radi, u najboljem interesu građana"

Funkcionerka Stranke demokratske akcije Sandžaka Selma Kučević izabrana je danas za predsednicu opštine Tutin.

Kako je objavio lokalni portal Sandžak pres, za izbor Kučević glasalo je 19 odbornika, dok je četvoro bilo protiv, a ostali odbornici nisu pristupili glasanju.

Osim predsednice opštine, istim brojem glasova izabrano je i pet članova Opštinskog veća - Selver Pepić, Sead Hot i Mehdija Čalaković, iz SDA Sandžaka, kao i Rejhan Kuč i Ifet Mehmedović kao predstavnici Grupe građana "Složno za Tutin - Ljutvija Balkan i Jašar Balić".

Zamenik predsednika Opštine biće izabran na nekoj od narednih sednica lokalnog parlamenta, kao i ostali članovi Opštinskog veća.

Kučević je najavila da je novo rukovodstvo te opštine "spremno mnogo da radi, u najboljem interesu građana".

U novom sazivu Skupštine Opštine Tutin, koja broji 37 odbornika, SDA Sandžaka ima 18 predstavnika, po šest iz Stranke pravde i pomirenja, koalicije Sandžačke demokratske partije i Srpske napredne stranke, troje iz "Naš izbor - Zaim Redžepović", dvoje iz "Tutin na prvom mjestu - Bajro Gegić", a po jednog imaju liste grupa građana "Složno za Tutin - Ljutvija Balkan i Jašar Balić" i "Hoćemo, možemo bolje za Tutin - Adnan Šehović".

(Telegraf.rs/Tanjug)

Video: Gašić i Mojsilović prisustvovali liturgiji povodom krsne slave Vojske Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA