Poslanici završili rad, nastavak sutra po amandmanima na zakonske predloge

 
A. G.
A. G.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Prethodno su poslanici završili raspravu u pojedinostima na zakonski predlog koji se tiče povećanja pretplate za javni servis sa 299 na 350 dinara, kao i na izmene zakona o posebnim uslovima za realizaciju projekta izgradnje stanova za pripadnike snaga bezbednosti

Poslanici Skupštine Srbije završili su večeras rad, a sutra će nastaviti raspravu po amandmanima na izmene i dopune Zakona o platnim uslugama.

Guverner Narodne banke Srbije Jorgovanka Tabaković rekla je večeras da je NBS blagovremeno podnela zakon i najkarćem roku odgovorila na amandmane.

"Izmene i dopune zakona o platnim uslugama su uslov za pristupanje projektu SEPA, takozvanom regionalnom plaćanju, koje treba da prevaziđe i neke postojeće probleme i ubrza saradnju unutar regiona, a da nas niko ne zarobi čekanjem", rekla je Tabaković.

Tabaković je rekla da je reč o usklađivanju sa evropsko direktivom PSD2.

Prethodno su poslanici završili raspravu u pojedinostima na zakonski predlog koji se tiče povećanja pretplate za javni servis sa 299 na 350 dinara, kao i na izmene zakona o posebnim uslovima za realizaciju projekta izgradnje stanova za pripadnike snaga bezbednosti.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Video: GS UN usvojila rezoluciju o Srebrenici sa 84 glasa za,19 protiv i 68 uzdržanih glasova

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zlatko

    30. jul 2024 | 19:37

    Skupština sutra nastavlja rad usvajanjem amandmana koji doprinose boljem funkcionisanju države

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA