Brnabić reagovala na navode opozicije da se izmešta Skupština: Oni pretenduju da ih narod ozbiljno shvati?!

 
J. V.
J. V.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 9

"I ovo je opozicija koja pretenduje da ih narod ozbiljno shvati?!? A Marsovci....jel su već stigli ili samo što nisu?", navodi Ana Brnabić

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić objavila je danas da opozicija iznosi pogrešne navode da će vlast da izmesti Skupštinu kako bi napravila rudnik zlata i da su u Nišu započeli istraživanje litijuma, pitajući opoziciju da li su već stigli i Marsovci.

Brnabić je na svom nalogu na mreži Iks objavila fotografiju vesti da je poslanik Ekološkog ustanka Aleksandar Jovanović Ćuta rekao da će Skupština Srbije biti izmeštena zbog pronalaska zlata ispod zgrade, i vest da je poslanica Stranke slobode i pravde Jelena Milošević izjavila da ima informacije da je već počelo istraživanje u vezi iskopavanja litijuma na teritoriji grada Niša i opštine Merošina.

"Izmeštamo Skupštinu da bi napravili rudnik zlata, a u Nišu samo što nismo našli litijum (tu je negde, će ga lociramo, neće da pobegne)... I ovo je opozicija koja pretenduje da ih narod ozbiljno shvati?!? A Marsovci....jel su već stigli ili samo što nisu?? Njihova politika je bukvalno: rama-lama, ding-dong.... ", napisala je Brnabić.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Video: Ana Brnabić nakon sastanka u Berlinu: "Pričali smo o EU integracijama i proširenju"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sandra

    29. jul 2024 | 22:51

    Opozicija ni sama sebe ozbiljno ne shvata, a kamoli narod, koji ne mogu prevariti.

  • Bubi

    29. jul 2024 | 21:57

    Narod je već odavno prestao da veruje u laži koje opozicija plasira!

  • Ana

    30. jul 2024 | 07:02

    Njihovi programi su nerealisani i neostvarivi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA