Vučić primio ambasadora Kanade u oproštajnu posetu

 
M. L.
M. L.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 43

Vučić je poželeo Normanu puno uspeha na novoj dužnosti i zahvalio na saradnji i ličnom doprinosu koji je dao razvoju odnosa Srbije i Kanade

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je danas u oproštajnu posetu ambasadora Kanade Džajlsa Normana i izrazio zadovljstvo zbog povećanja kanadskih investicija i pozvao privrednike te zemlje da, pored rudarstva i energetike, ulažu i u druge oblasti.

Vučić je poželeo Normanu puno uspeha na novoj dužnosti i zahvalio na saradnji i ličnom doprinosu koji je dao razvoju odnosa Srbije i Kanade.

"Izrazio sam zadovljstvo povećanjem priliva kanadskih investicija i pozvao privrednike te zemlje da, pored rudarstva i energetike, ulažu i u druge oblasti", napisao je Vučić na instagram nalogu buducnostsrbijeav.

Vučić je zahvalio na podršci koju je Kanada pruža evropskom putu Srbije i istakao da je reformski proces jedan od prioriteta naše zemlje.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Video: Kuma Zejna nastupila na Prajdu: Napravila šou u Manježu, svi joj skandirali "Najbolja!"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MileN

    24. jul 2024 | 11:32

    Zahvaljujući ličnom angažmanu predsednika Vučića, odnosi Srbije i Kanade su ojačani na svim nivoima. Ovaj srdačan oproštaj sa ambasadorom Normanom je simbol uspešne saradnje i prijateljstva koje treba da se nastavi i u budućnosti.

  • Stiven

    24. jul 2024 | 11:33

    Poziv predsednika Vučića kanadskim privrednicima da prošire svoje investicije van rudarstva i energetike pokazuje vizionarski pristup u diverzifikaciji ekonomske saradnje. Ovo je korak napred u jačanju naših ekonomskih veza sa Kanadom.

  • Vuk

    24. jul 2024 | 11:34

    Bitno je lepo ugostiti svakoga kao sto to radi predsednik Vucic.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA