Palma: Jedinstvena Srbija traži najoštrije kazne za one koji pozivaju na ubisto predsednika Srbije

 
J. P.
J. P.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

On je naveo i da, Jedinstvena Srbija i grad Jagodina u potpunosti podržavaju predsednika Srbije Aleksandra Vučića i sve što radi u cilju boljeg sutra za sve građane Srbije

Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma najoštrije je osudio one koji pozivaju na ubistvo predsednika Vučića.

"„Poslednji slučaj poziva na ubistvo predsednika Srbije od strane osobe iz Pančeva koji živi u Jagodini je još jedan dokaz da država Srbija, odnosno nadležni organi, sud i tužilaštvo, treba da najoštrije kazne te ludake koji pozivaju na ubistvo najviših državnih organa, u ovom slučaju predsednika Srbije Aleksandra Vučića. Jedinstvena Srbija smatra da se po tom pitanju trebaju zakonski drastično pooštriti kaznene mere. Takvim licima, koji pozivaju na ubistvo bilo koga, a kamoli predsednika države je mesto u psihijatrijskim ustanovama i u zatvoru. Ludaka ima u celom svetu, ali zna se gde je takvima mesto", kazao je.

On je naveo i da, Jedinstvena Srbija i grad Jagodina u potpunosti podržavaju predsednika Srbije Aleksandra Vučića i sve što radi u cilju boljeg sutra za sve građane Srbije.

"Još jednom, molim nadležne, sud i tužilaštvo, da primene maksimalne kazne za takve ludake koji pozivaju na ubistvo najviših državnih funkcionera izabranih od strane ogromne većine građana Srbje kao što je naš predsednik Aleksandar Vučić. Takođe pozivam i policiju da kod takvih slučajeva momentalno reaguje, jer ta osoba koja je preko društvenih mreža pozivala na ubistvo predsednika države to radi već duže vreme", izjavio je predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma.

(Telegraf.rs)

Video: Kuma Zejna nastupila na Prajdu: Napravila šou u Manježu, svi joj skandirali "Najbolja!"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ajdeee

    24. jul 2024 | 12:14

    A ko to poziva na ubistvo predsednika, vama se pričinjavaju izgleda beli miševi pa sve neki nepostojeći atentati..

  • Boža zemunac

    24. jul 2024 | 13:24

    O čemu ti pričaš. Što je babi milo, to joj se I snilo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA