Vulin se sastao sa predsednikom PEAK korporacije Šu Đingnanom u Beogradu

 
J. P.
J. P.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vulin izrazio je zahvalnost kompaniji PEAK, sponzoru olimpijskog tima Srbije, jer prepoznaje značaj i kvalitet srpskog sporta i ceni i visoko vrednuje srpske sportiste

Potpredsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vulin sastao se danas sa predsednikom PEAK korporacije Šu Đingnanom u Beogradu i drugim rukovodiocima kineskih i srpskih društveno odgovornih kompanija.

Potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vulin izrazio je zahvalnost kompaniji PEAK, sponzoru olimpijskog tima Srbije, jer prepoznaje značaj i kvalitet srpskog sporta i ceni i visoko vrednuje srpske sportiste.

Predsednik PEAK korporacije Šu Đingnan istakao je da PEAK posluje u vodećim zemljama BRIKS-a, poput Brazila i da mu je posebno važna saradnja sa Republikom Srbijom, te da je zahvalan liderima Srbije i Kine Aleksandru Vučiću i Si Đinpingu koji su postigli sporazum o slobodnoj trgovini, i da taj sporazum otvara velika vrata kako srpskim, tako i kineskim kompanijama iz provincije Fuijan.

Potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vulin kazao je da je ponosan na srpsko-kinesko čelično prijateljstvo, te da su i PEAK i sve druge korporacije iz Kine dobrodošle da podele svoja znanja i iskustva u pripremi EXPO 2027 u Beogradu, imajući u vidu da je Kina organizovala izvanredan EXPO u Šangaju 2010. godine.

Potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vulin i rukovodstvo kompanije PEAK i Triglav osiguranja poželeli su našim sportistima puno uspeha i medalja na predstojećoj Olimpijadi u Parizu.

(Telegraf.rs)

Video: Dečak koga je udarila devojčica na zip lajnu nije u komi: Dobre vesti iz Novog Pazara

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Поаро

    22. jul 2024 | 15:30

    СИЛАН посао одради ⭐има држава да процвета.Хвала друже Вулине на неуморном раду за добробит целе Србије и шире⭐🥃

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA