Vučević sa skupa PS poručio: Radujemo se vremenu kada ce svanuti nova srpska zora kada će Srbija biti još jača

 
J. P.
J. P.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 22

Predsednik SNS Vučević čestitao je Pokretu socijalista na hrabrosti i odanosti Srbiji

Predsednik Srpske napredne stranke Miloš Vučevićprisustvovao je danas skupu Pokreta socijalista povodom obeležavanja 16 godina rada i političke borbe za nezavisnu i samostalnu Srbiju.

"Tradicionalno zajedno smo na sve značajne datume, pa i na dan kada ste pre 16 godina krenuli u ovu nimalo laku političku avanturu, već borbu za slobodnu i nezavisnu Srbiju. Nešto posle vas formirali smo i SNS i od tada, skoro 16 godina, naša saradnja se nastavlja u kontinuitetu, kako u opozicionim tako i u pozicionim danima, u padovima i na lepim vestima ili kada to nije bilo lako prihvatiti, nismo se rastali, i to je nešto što me čini ponosnim kada stojim pred vama", poručio je Miloš Vučević.

Predsednik SNS Vučević čestitao je Pokretu socijalista na hrabrosti i odanosti Srbiji. "Ostali ste verni vašim idealima, političkom programu, idejama u koje verujete. Nije uvek lako, trpeli ste političke napade u prošlosti, bili ste dosta politički sankcionisani, nekoliko puta, ali nikada niste odustali od svojih ideja i to se mora prepoznati i poštovati kada neko veruje u svoju ideologiju i politički program, čak i kada se čini da je to teško ostvarivo, pokazuje svoj karakter, veru u sebe i svojim prijateljima, u svom narodu i zemlji", poručio je Miloš Vučević.

"Verujem da ćemo zajedno zaštititi Srbiju od svih udaraca. Samo verujte svom državnom vrhu koji zna šta radi, i radi na očuvanju države u teškim geopolitičkim vremenima, da ne prođemo kao u 20 veku, već da ojačamo, ne da bismo nikome pretili, već da bismo sačuvali svoj narod, a mi se radujemo vremenu kada će svanuti nova srpska zora kada će Srbija biti još jača, verujem da ćemo tu Srbiju dočekati zajedno", poručio je predsednik SNS Miloš Vučević na proslavi 16 godina rada i postojanja Pokreta socijalista Aleksandra Vulina.

(Telegraf.rs)

Video: Pravilna ishrana je osnova zdravlja: U kojim količinama možete koristiti šećer, a da se ne ugojite

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Koviljka

    20. jul 2024 | 08:47

    Kada jedna zemlja ima lidere kao Srbija samo može da napreduje!

  • Tamara

    20. jul 2024 | 12:09

    Kada jedna zemlja ima lidere kao Srbija samo može da napreduje!

  • sima

    20. jul 2024 | 14:21

    Tako treba da govori neko ko se bori za svoju zemlju. Duboki naklon Vučeviću!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA