Reakcija na izjave Srđana Škora i od ministra Gorana Vesića: "Opozicija da osudi pretnju"

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 11

Škoro je govorio kako bi predsednika Vučića i njegovog sina Danila "trebalo poslati u Majdanpek i Bor u rudnik, da rade bez 'Kobri' i zaštite"

Ministar Goran Vesić osudio je izjave opozicionog lidera Srđana Škora, a koje se tiču porodice predsednika Aleksandra Vučića.

"Najostrije osuđujem pretnje koje je Srđan Škoro uputio sinu predsednika Danilu Vučiću. Očekujem od opozicionih stranaka, pre svega od koalicije Srbija protiv nasilja, čiji je Škoro bio jedan od 'frontmena', kao i pokreta Kreni-promeni Sava Manojlovića, u čijoj je kampanji za beogradske izbore Škoro aktivno učestvovao, da osude ovu pretnju i naprave otklon od agresivnog istupanja Srđana Škora", naveo je Vesić.

Škoro je govorio kako bi predsednika Vučića i njegovog sina Danila "trebalo poslati u Majdanpek i Bor u rudnik, da rade bez 'Kobri' i zaštite", a spominjao je i rudnik litijuma.

"Mislim da bi i Vučić i njegov sin mnogo više mogli da pomognu Majdanpeku, Boru, ili ne daj bože ako se bude otvarao rudnik litijuma, da i tamo zapnu svojski, da pokažu svojim primerom da to ništa nije štetno, da se tuširaju uranijumom".

(Telegraf.rs)

Video: Vesić: "Potpisali smo sporazume sa šest lokalnih samouprava o dodeli 9,2 miliona evra!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ана

    7. jul 2024 | 22:52

    Најоштрије осуђујем претње које су упућене сину председника. Надлежни органи морају реаговати на овако ужасне претње које су упућене Вучићевом сину.

  • Tanja

    7. jul 2024 | 20:35

    Krajnje je vreme da pravosudni organi reaguju. Opozicionari nemaju obraza ni srama, jer preteruju sa uvredama.

  • Ena

    7. jul 2024 | 20:04

    Opozicija je poludela. Ovo su strašne pretnje za koje bi neko trebalo da odgovara.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA