≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Stefan Krkobabić: "Sa teroristima nema pregovora, država će umeti da se odbrani"

N. S.

Vreme čitanja: oko 1 min.

On je pozdravio odlučnu i brzu akciju predsednika Srbije Aleksandra Vučića

  • 3
Stefan Krkobabić Foto: Milan Ilić/ Beta

"Danas smo svedočili da je terorizam bezbednosna pretnja koja ne poznaje granice država, kontinenata i kultura. Zahvaljujući herojskom činu mladog žandarma sprečeno je da kukavički čin radikalizovanog vehabije preraste u veliku tragediju. Sa teroristima, kako do sada, tako i od sada - nema pregovora!" - izjavio je šef poslaničke grupe PUPS - Solidarnost i pravda i njen potpredsednik Stefan Krkobabić.

On je pozdravio odlučnu i brzu akciju predsednika Srbije Aleksandra Vučića sa ciljem obračuna sa terorističkim ćelijama, kao i to što je doneta odluka da se pojača prisustvo policije na ulicama gradova širom Srbije.

"Pozivamo državne organe da preduzmu sve neophodne mere kako bi se sačuvala bezbednost svih naših građana. Džordž Buš Mlađi je nakon terorističkog napada u Njujorku 11. septembra 2001. godine poručio da ko nije sa nama, taj je protiv nas. Prema terorizmu nema milosti niti debate, ovde nema biranja strana, ovde smo mi građani i naše institucije protiv onih prema kojima svako demokratsko društvo gaji nulti stepen tolerancije. Našu državu terorizam neće i ne može pobediti, iz ovoga ćemo izaći još jači i odlučniji" - zaključio je Krkobabić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • TADIJA ZEMUN

    29. jun 2024 | 22:21

    kakva kreatura,kako ga je tata udomio,koga sve mi placamo,najblaze receno uzas i on se javlja da komentarise bilo sta.....nemam reci da opisem ovu nasu katastrofu....

  • gox

    29. jun 2024 | 22:06

    Vidi ga ovaj dinastija

  • Manjača

    30. jun 2024 | 07:32

    Au legendo neka si nam rekao ljubi te deda!!!! Jesi li sluzio vojsku pitam zbog mog dede ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA