Vreme čitanja: oko 1 min.

Oglasio se Aleksandar Vulin o terorističkom napadu i ranjavanju pripadnika Žandarmerije

J. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Siguran sam da će sistem bezbednosti sačuvati mir u našoj zemlji, povređenom pripadniku policije želim da pobedi", kaže Vulin

  • 1
Skupština Srbije Foto: Tanjug/Nemanja Jovanović

Potpredsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vulin o terorističkom napadu i ranjavanju pripadnika Žandarmerije kaže da je "siguran sam da će sistem bezbednosti sačuvati mir u našoj zemlji, povređenom pripadniku policije želim da pobedi".

"Terorizam je zlo koje ne zaobilazi ni jednu zemlju. I zato ne može biti dobrih i loših terorista, naših i njihovih. Srbija je bezbedna i sigurna zemlja i ovaj teroristički napad ne sme da destabilizuje zemlju ili svađa naše građane. Ne žalim što je terorista ubijen, jer pravosuđe ne bi moglo pravednije da ga kazni. Siguran sam da će sistem bezbednosti sačuvati mir u našoj zemlji, a da ćemo brzo saznati da li je teroristički akt bio nedelo samoradikalizovanog pojedinca ili deo grupe. Povređenom pripadniku Žandarmerije želim da pobedi", poručio je bivši ministar policije i direktor BIA potpredsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vulin reagujući na teroristički napad ispred ambasade Izraela u Beogradu u kome je ranjen pripadnik Žandarmerije MUP-a Srbije.

(Telegraf.rs)

Video: Ministri Vulin i Lončar obišli povređene policajce u Urgentnom centru

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Поаро

    29. jun 2024 | 21:55

    Јел се огласио⁉️Е,сад ми је већ лакше.А шта пише у саопштењу⭐❓🧔💥🔥

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA